Sesamlax med chèvre

Eva och jag hade denna rätt för ett bra tag sen...men här kommer receptet i alla fall.

4 portioner

olivolja
700 g laxflié
salt
vitpeppar
150 g chèvre(getost)
1 burk creme fraiche
5 soltorkade marinerade tomater
1 msk färsk finhackad dragon
2 msk sesamfrön

Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnssäkerform med lite olivolja. Lägg laxfilén i formen och strö över salt och peppar. Smula chèvren i en skål och blanda med creme fraiche. Hacka soltorkade tomater och dragon fint och blanda ner i ostcremen. Smaka av med salt och peppar. Bred blandningen över laxfilén och toppa med sesamfrö. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter. Servera med krispig sallad och pressad potatis.

/Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0