Tjejmiddag 9 april 2008
Härligt! Här kommer maten från tjejmiddagen i Lindsdal:
Huvudrätt:
Ris, Grillad kyckling, Mango Chutney, Grädde
Gott och enkelt! Dela kycklingen i bitar, vispa ihop grädde och Mango chutney. Lägg kokat ris och kyckling i en form, häll över gräddblandningen. Lägg chips (grillchips) överst och sedan in i ugnen, 200 grader i ca 15 minuter.
Till detta serverade vi hembakat bröd och en god sallad med cocktailtomater, avocado, blandad ruccolasallad, rostade pinjenötter, gurka. Dressing: Olivolja med citronsmak och balsamvinäger.
Efterrätt:
Mixade frusna hallon och vanlijkesella.
Tack alla tjejer för en härlig kväll med många goda skratt.
//Madde och Ewa
Huvudrätt:
Ris, Grillad kyckling, Mango Chutney, Grädde
Gott och enkelt! Dela kycklingen i bitar, vispa ihop grädde och Mango chutney. Lägg kokat ris och kyckling i en form, häll över gräddblandningen. Lägg chips (grillchips) överst och sedan in i ugnen, 200 grader i ca 15 minuter.
Till detta serverade vi hembakat bröd och en god sallad med cocktailtomater, avocado, blandad ruccolasallad, rostade pinjenötter, gurka. Dressing: Olivolja med citronsmak och balsamvinäger.
Efterrätt:
Mixade frusna hallon och vanlijkesella.
Tack alla tjejer för en härlig kväll med många goda skratt.
//Madde och Ewa
Kommentarer
Postat av: HM
Hi hi, varför utelämnar ni grillchipsen? De gjorde ju verkligen rätten annorlunda! Det var jättegott och trevligt! Kram!
Trackback