Indiskt tema

     Chicken Tikka

         2-3 portioner

 
 


2 msk matolja + 1 msk till stekning
1 påse Chicken Tikka Spicemix
2 dl vatten
400 g kycklingfilé- eller fläskfilé i mindre bitar

Servera med:
Santa Maria India Pineapple Mango Chutney
Santa Maria Raita Spicemix
Santa Maria India Whole Wheat Mini Naan

TILLAGNING
Blanda kryddmix, olja och vatten till en Tikkasås, låt stå 10 minuter. Stek kycklingen eller fläskfilén i matolja tills de är genomstekta, 3-5 minuter. Häll på Tikkasåsen, sjud i 2 minuter. Garnera gärna maten med färsk Koriander.

Servera med Santa Maria India Raita, Pineapple Mango Chutney, Naan bröd och ris.


     Raita

        3-4 portioner

 
 


2 dl matlagningsyoghurt
1 påse Raita Spicemix

TILLAGNING
Blanda kryddmixen i yoghurten. Låt stå i 15 minuter innan servering.

Tips! Riv en ½ skalad gurka och blanda ner i raitan. Garnera med färsk Mynta.

Passar utmärkt till heta maträtter.

  

  

  

 Dajmglass

http://www.alltommat.se/recept?recipeid=518#

 

  

  

  

  

  

  

  

RSS 2.0